Dat betekent dat wij voldoen aan de opleiding- en kwaliteitseisen die de Nederlandse Vereniging van Makelaren stelt. Voor u is dat de zekerheid dat u deskundig advies krijgt. Wij beschikken over goed opgeleide en ervaren makelaars en taxateurs met veel kennis van de vastgoedmarkt in Elburg en omgeving.

Optimale presentatie

Naast een groot netwerk en goede marktkennis van onze makelaars, doen wij er alles aan om uw woning optimaal te presenteren. Afhankelijk van uw wensen maken we gebruik van professionele woningfotografie, 360 fotografie, 2D en 3D plattegronden, videopresentatie, Funda, advertenties in kranten en social media kanalen (Facebook, Twitter en Youtube). Hiermee bereikt u in korte tijd veel potentiele kopers zowel online als offline.

Centrum

Ons kantoor is gevestigd dichtbij het centrum van Elburg. Deze zichtlocatie zorgt ervoor dat wij uw woning prominent kunnen presenteren en direct kunnen schakelen bij interesse.

Werkwijze

Wilt u een woning kopen of verkopen? In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden en ontvangt u van ons een helder kostenoverzicht. Hiermee krijgt u duidelijk in beeld wat u van ons kan verwachten. Na akkoord gaan wij voor u aan de slag en blijven wij gedurende het verkoop- of aankoopproces nauw betrokken. Wij zijn uw actieve makelaar, daar kunt u op rekenen!